Το νέο γραφείο της uds architects στην Πάφο

p

Το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Αντωνιάδης+Ελευθερίου UDSarchitects ανακοινώνει τη διεύρυνση των Εργασιών του με δημιουργία παραρτήματος γραφείου στην Πάφο στην οδό Νεόφυτου Νικολαΐδη 16, 1ος όροφος, Γραφείο 102, ΤΤ8011, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των Έργων στην Πόλη και Επαρχία της Πάφου. Υπεύθυνος του Γραφείου της Πάφου θα είναι ο Αρχιτέκτονας Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Επίσης, το Γραφείο έχει ολοκληρώσει τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του με ολοκληρωμένη παρουσίαση Έργων στο σύνδεσμο www.udsarchitects.com

Το αρχιτεκτονικό Γραφείο Αντωνιάδης + Ελευθερίου UDSarchitects, ιδρύθηκε το 1996 από τον Παύλο Αντωνιάδη και τον Ανδρέα Ελευθερίου και έχει τα κεντρικά γραφεία του στη Λεμεσό. Με ειδικότητα στο σχεδιασμό κατοικιών και οικιστικών ΄Εργων, Έργων Μικτής και Γραφειακής χρήσης καθώς και σχεδιασμό μεγάλων αναπτύξεων-θερέτρων στη Κύπρο, παρέχει ολοκληρωμένες Αρχιτεκτονικές Υπηρεσίες Μελέτης Επίβλεψης παρέχοντας πλήρη Αρχιτεκτονική, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Το γραφείο απασχολεί 15 Αρχιτέκτονες και έμπειρους σχεδιαστές και έχει συνεργασία με μεγάλα γραφεία της Ευρώπης και της Αμερικής.